Цитокінінова паста (прискорення зародження, розвитку та росту нирок) 1,5 мл - Швидка допомога

Все
Опис
Характеристики
Купують разом
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 1507-000010996
Бренд: Восор
Відгуки: 0
10.00 грн.
50 або більше 8.40 грн.
В наявності
Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Виробник
Швидка допомога
Тип
Стимулятори та регулятори росту рослин
Препаративна форма
Паста
Опис

Цитокінінова паста серії Швидка допомога застосовується в садівництві та кімнатному квітникарстві, для стимулювання зародження, розвитку та росту нирок, добре зарекомендувала себе в роботі як із звичайними садово-плодовими культурами , і з рідкісними, складними у догляді рослинами. У кімнатному квітникарстві застосовується для стимулювання до цвітіння та розмноження шляхом утворення «діток». Особливо добре видно дію пасти при розмноженні бульбових рослин. Гормони, що входять до складу цього засобу, допомагають у найкоротший термін сформувати нові зав'язі на цибулинах. Цитокінінова паста допомагає відродитися рослинам, які знаходяться на межі загибелі через несприятливі умови (при пересушуванні ґрунту, при його виснаженні, при рясному зволоженні). Видових обмежень у застосуванні препарату немає. Ефективно реагують на препарат всі види і сорти орхідей, сенполій, сукулентів, гібіскусів, троянд, камелій, цитрусових та ін. : ТОВ "Восор" - Україна

Характеристики
Загальні
Виробник
Швидка допомога
Тип
Стимулятори та регулятори росту рослин
Особливості
Препаративна форма
Паста
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Цитокінінова паста (прискорення зародження, розвитку та росту нирок) 1,5 мл - Швидка допомога
10.00 грн.

Варіанти товару

Найменування manufacturer Тип Препаративна форма Ціна
Цитокінінова паста (прискорення зародження, розвитку та росту нирок) 1,5 мл - Швидка допомога Цитокінінова паста (прискорення зародження, розвитку та росту нирок) 1,5 мл - Швидка допомога Восор Стимулятори та регулятори росту рослин - Паста 10.00 грн.
GRANDIS (стимулює збільшення кореневої системи) 10 г - Швидка допомога GRANDIS (стимулює збільшення кореневої системи) 10 г - Швидка допомога Grandis Стимулятори та регулятори росту рослин - Порошок 10.00 грн.
GRANDIS (стимулює збільшення кореневої системи) 5 г - Швидка допомога GRANDIS (стимулює збільшення кореневої системи) 5 г - Швидка допомога Grandis Стимулятори та регулятори росту рослин - Порошок 5.00 грн.