Тріска для копчення безпосередньо впливає на смак, зовнішній вигляд, якість продуктів. Залежно від того, який вид тріски ви використовуєте, яка в неї якість, вологість, залежить загальний час приготування, кількість диму і температура в коптильному апараті. Тому так важливо вибрати правильний вид тріски для копчення. Найкраще для цієї мети підходить дубова, вишнева, тріска з вільхи або бука.
На фруктовій тріскі можна коптити всі види продуктів. Аромат від неї у продуктів незрівнянний, дуже насичений та приємний. Коптити на фруктовій тріскі можна без будь-яких добавок. Букова тріска хороша для приготування м'яса та птиці, а вільхова - кролятини та риби.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.