Сучкоріз із храповим механізмом SmartCut 590 A - Gardena

Все
Опис
Купують разом
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 901-000022941
Бренд: Gardena
Відгуки: 0
4 923.00 грн.

Бонуси нараховуються зареєстрованим користувачам, при купівлі через корзину сайту.

1 бонус = 1 грн.

Бонуси активуються на 15-й день з моменту отримання замовлення, після чого ними можна сплатити до 20% від вартості наступного замовлення.

Баланс можна перевірити в особистому кабінеті в розділі «Бонусні бали».

Бонусні бали: 123
В наявності
Купити в 1 клік:
Опис

Сучкоріз із храповим механізмом Gardena SmartCut 590 A модель із сучкорізів із храповим механізмом для обрізання твердих, сухих гілок товщиною до 45 мм з використанням алюмінієвого ковадла та якісно заточеного верхнього леза.

Сучкоріз Gardena SmartCut 590 A відрізняються механізмом храповика, який в три рази дає більше зусилля для різання навіть товстих жорстких гілок, надійним лезом з високоякісним заточуванням, ковадла з алюмінію, а також своєю практичністю та довговічністю.

Головна особливість даного сучкорізу - храповий механізм передачі. Сила різу при використанні сучкорізів SmartCut втричі більша в порівнянні з класичними сучкорізами Gardena, що на 250% збільшує силу та потужність різання дерева.
Сучкоріз із храповиком оснащений також механізмом прямого зрізання на шарикопідшипниках. Цей функціонал сучкорізу суттєво полегшує обрізування без автоматичної активації храпового механізму. 

Верхні леза всіх сучкорізів SmartCut 590 A мають високоточне прецизійне заточування, яке дозволяє робити точний різ. Верхнє лезо в сучкорізах Gardena серії Anvil з ковадлом мають покриття від налипання - Non Stick extra, для легкого різання та захистить Ваш садовий інструмент від корозії. Максимальний різ гілок становить 4,5 сантиметри.
Сучкорізи Gardena SmartCut мають принцип різання – Anvil. Механізм різання з ковадлом більше позиціонується для різання старих, твердих і сухих гілок.

При виробництві та пломбуванні даного сучкорізу до нижнього леза кріпиться широка алюмінієва накладка, так зване ковадло, в яке впирається верхнє гостре лезо. Воно є упором, завдяки чому відбувається оптимальна передача сили різу.

Алюмінієві рукоятки з елементами з м'якого пластику надають міцний хват і запобігають зісковзанню самого інструменту, що гарантує простоту в користуванні та безпечну комфортну роботу.

Загальна довжина сучкорізу Gardena SmartCut 590 складає 590 мм (59 см).

З заводу сучкоріз Gardena SmartCut поставляється закріпленим на кольоровій картці товару. На картці вказується основна інформація: максимальний різ, особливості сучкорізу, країна-виробник, рік виробництва, термін гарантії, артикул, штрих-код.

Характеристики

  • Максимальний діаметр різання: 45 мм
  • Загальна довжина: 590 мм
  • Механізм посилення: 250% - технологія SmartCut з 4-ступінчастим храповим механізмом
  • Принцип різання: Anvil - з ковадлом
  • Леза з прецизійним заточуванням
  • Матеріали: алюмінієві ручки з краплеподібним профілем
  • Вага: 1295 г
  • Завод виробник: Німеччина
  • Гарантія від виробника: 25 років

 

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Сучкоріз із храповим механізмом SmartCut 590 A - Gardena
4 923.00 грн.

Варіанти доставки (Детальніше)

   Нова Пошта (доставка у відділення або кур'єром)

   Укрпошта (доставка стандарт або експрес)

   ROZETKA Delivery (безкоштовно від 1000 грн.)

   Delivery