Сучкоріз для зелених гілок до 42 мм EasyCut 500 B - Gardena

Все
Опис
Купують разом
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 901-000023044
Бренд: Gardena
Відгуки: 0
2 084.00 грн.

Бонуси нараховуються зареєстрованим користувачам, при купівлі через корзину сайту.

1 бонус = 1 грн.

Бонуси активуються на 15-й день з моменту отримання замовлення, після чого ними можна сплатити до 20% від вартості наступного замовлення.

Баланс можна перевірити в особистому кабінеті в розділі «Бонусні бали».

Бонусні бали: 63
В наявності
Купити в 1 клік:
Опис

Сучкоріз Gardena EasyCut 500 B базова модель з сучкорізів для обрізки живих гілок товщиною до 42 мм, а алюмінієві надійні ручки ергономічної форми й довжиною 50 см нададуть Вам особливого комфорту і зручності в роботі.

Сучкорізи Gardena EasyCut відрізняються якісною високоточною заточкою верхнього леза, покриттям його від налипання, надійними та зручними алюмінієвими ручками, своєю практичністю і довговічністю. Виготовлені дані сучкорізи на заводі в Німеччині.

Леза з високоточною прецизійною заточкою на роботизованих верстатах дозволяє робити дбайливий, легкий і точний зріз.  Також всі сучкорізи фірми Gardena мають покриття від налипання - Non Stick extra, що спрощує догляд за самим інструментом і запобігає впливу корозії.

Максимальний зріз гілок молодої та живої деревини становить 4,2 см. У назві сучкорізів Gardena використовується буква B, що позначає принцип різу - Bypass. Механізм різання Bypass, тобто двох лезовий, більше позиціонується для різання молодих зелених гілок і пагонів квіток. 

При виробництві та пломбуванні даного сучкоріза нижнє лезо фіксують з верхнім за допомогою болта і гайки. Секатори та сучкорізи Gardena Bypass діють як ножиці, верхнє лезо ковзає паралельно нерухомого нижнього леза. Як правило, це дає чистий акуратний зріз на живій деревині, що дозволяє швидкому загоюванню гілки.

Гумова вставка Anti-shock. Гасіння ударів при зрізі даним сучкорізом проводиться за допомогою двосторонніх упорних амортизаторів зі спеціального м'якого пластику.
Надійні телескопічні алюмінієві ручки зі спеціальним покриттям і зручним захватом з протиковзними упорами на кінцях гарантують Вам надійність і зручність в роботі.

Загальна довжина сучкоріза Gardena EasyCut 500 Б становить 500 мм, а вага 895 гр. 

Із заводу сучкоріз Gardena EasyCut 500 B поставляється закріпленим на кольоровій картці товару з пластиковим захистом леза. На картці вказується основна інформація: максимальний зріз, особливості сучкоріза, країна виробник, рік виробництва, термін гарантії, артикул, штрих-код.

Характеристики:

  • Максимальний діаметр різання: 42 мм
  • Принцип різання: Bypass - двулезовий
  • Леза з прецизійною заточкою
  • Загальна довжина: 50 см
  • Гасіння ударів за допомогою двосторонніх амортизаторів
  • Рукоятки з м'якими елементами
  • Матеріали: алюмінієві ручки з каплевидним профілем
  • Рукоятки ергономічної форми
  • Покриття від налипання
  • Вага: 895 гр
  • Завод виробник: Німеччина
  • Гарантія від виробника: 25 років
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Сучкоріз для зелених гілок до 42 мм EasyCut 500 B - Gardena
2 084.00 грн.