Сучкоріз для зелених гілок CombiSystem Bypass до 35 мм - Gardena

Все
Опис
Купують разом
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 901-000022467
Бренд: Gardena
Відгуки: 0
3 899.00 грн.

Бонуси нараховуються зареєстрованим користувачам, при купівлі через корзину сайту.

1 бонус = 1 грн.

Бонуси активуються на 15-й день з моменту отримання замовлення, після чого ними можна сплатити до 20% від вартості наступного замовлення.

Баланс можна перевірити в особистому кабінеті в розділі «Бонусні бали».

Бонусні бали: 97
В наявності
Купити в 1 клік:
Опис

Сучкоріз Gardena CombiSystem Bypass до 35 мм модель з сучкорізів серії CombiSystem з використанням телескопічних ручок для обрізки живих зелених гілок, товщиною до 35 мм, а завдяки 5-ступінчастій передачі нададуть Вам до + 60% потужності зрізу.

Сучкорізи Gardena CombiSystem Bypass відрізняються якісною високоточною заточкою верхнього леза, покриття його від налипання, надійним механізмом передачі потужності, своєю практичністю і довговічністю. Виготовлені дані сучкорізи на заводі в Німеччині.
Загартоване лезо з високоточним прецизійним заточуванням на роботизованих верстатах дозволяє робити дбайливий, легкий і точний зріз. Також всі сучкорізи фірми Gardena мають покриття від налипання - Non Stick extra, що спрощує догляд за самим інструментом і запобігає впливу корозії.

Принцип різу в сучкорізі CombiSystem - Bypass. Механізм різання Bypass, тобто двох лезовий, більше позиціонується для різання молодих зелених гілок і пагонів квітів.

При виробництві та пломбуванні даного сучкоріза нижнє лезо фіксують з верхнім за допомогою болта і гайки. Секатори та сучкорізи Bypass діють як ножиці, верхнє лезо ковзає паралельно нерухомого нижнього леза. Як правило, це дає чистий акуратний зріз на живій деревині, що дозволяє швидкому загоюванню гілки. Максимальний зріз зелених, молодих гілок становить 3,5 см. 

Даний сучкоріз Gardena для зелених гілок більше позиціонується як для робіт на великих висотах і з використанням ручок combisystem, але також при необхідності його можна використовувати без ручки combisystem, для цього передбачено зручна ручка для обхвату рукою.

Завдяки спеціальній конструкції самого сучкоріза Gardena Вам не потрібно постійно тримати його на вазі разом з довгою ручкою, так як його можна повісити та зафіксувати на гілці, що дає більше зручності в самому зрізі та натягу шнура. 
Через 5-кратну трансмісію і подвійну передачу важеля самого сучкоріза збільшується до 60% потужності при зрізанні товстих гілок, що полегшує сам процес зрізу.
Завдяки зручній регульованій D-образній ручці створюється потужна і комфортна робота з сучкорізом. Ця ручка D-образної форми має перемотування каната з фіксацією на кінцях каната з обох сторін, для зручної роботи та подальшого зберігання шнура. Шнур стійкий до стирання і розриву навіть при великих зусиллях натягу, його довжина становить 4,7 метра.

Сучкоріз CombiSystem Gardena більше призначений для використання з телескопічними ручками CombiSystem, але також при необхідності його можна використовувати без ручки combisystem, для цього передбачено зручна ручка для обхвату рукою.

Із заводу сучкоріз Gardena CombiSystem Bypass до 35 мм поставляється закріпленим на кольоровій картці товару з пластиковим захистом леза. На картці вказується основна інформація: максимальний зріз, особливості сучкоріза, країна виробник, рік виробництва, термін гарантії, артикул, штрих-код.

Характеристики:

  • Рекомендована довжина ручки: телескопічна
  • Матеріал інструменту: загартовані леза з покриттям від налипання
  • Максимальний діаметр різання: 35 мм
  • Принцип різання: Bypass - двухлезвинний
  • Завод виробник: Німеччина
  • Гарантія від виробника: 25 років
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Сучкоріз для зелених гілок CombiSystem Bypass до 35 мм - Gardena
3 899.00 грн.

Варіанти доставки (Детальніше)

   Нова Пошта (доставка у відділення або кур'єром)

   Укрпошта (доставка стандарт або експрес)

   ROZETKA Delivery (безкоштовно від 1000 грн.)

   Delivery