Вегетаційний період – 118-120 днів. Салатний напрямок використання. Відносно стійкий до макроспоріозу, фітофторозу та чорної бактеріальної гнилі. Врожайність 8,50-9 кг/м2.
Плід округлої форми, червоний, масою 200-250 г. Вміст сухої речовини 5,1-5,4%, загального цукру 2,9-3,6 %, вітамін С 24 мг%, загальна кислотність 0,45%. Смакові якості 5 балів. Кущ індетермінантний висотою 180-200 см. Листя звичайне, середнє, слабосегментоване, темно-зелене. Суцвіття просте із 3-6 плодами.
Рекомендується для вирощування на шпалерах. Добре плодоносить на ґрунтах будь-яких типів, любить помірний полив. Рослина вимоглива до тепла, світла, вологи та чутлива до внесення мінеральних добрив, особливо фосфорних у першій фазі розвитку. Кращі ґрунти легкі, багаті на перегноєм чорнозему. Вирощують розсадним або безрозсадним способом. Розсаду висаджують у першій-другій декаді травня. У відкритий ґрунт насіння висівають при t +13-16°C Глибина загортання 1,5-2 см. Ширина міжрядь 70 см.
При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 4-6 років.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.