Олія всесезонна 10W30 для 4-х тактних двигунів, 1 л. - Sadko

Все
Опис
Купують разом
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 790-000002341
Бренд: Sadko
Відгуки: 0
169.00 грн.
В наявності
Купити в 1 клік:
Опис

Моторна олія — обов'язкова складова будь-якого двигуна. Завдяки своїм властивостям в'язкості та плинності, масло утворює на поверхні металевих деталей тонку плівку. З її допомогою зменшується тертя і нагрівання частин, що рухаються. І чим краще ваша олія підходить для вашого двигуна, тим довше він буде працювати, не руйнуватися від перегріву та тертя.

Переваги - олія Sadko 10w30 для 4-тактних двигунів: p>

  • брендове масло, Ви гарантовано отримуєте оригінальну олію в оригінальній пляшці і повністю захищені від підробок, якими затоплений ринок
  • підходить саме для садової техніки
  • знижує тертя та охолоджує деталі
  • розраховано на двигуни 4х тактного типу, які встановлюються на серйозну та дорогу техніку (генератори, мотопомпи, мотоблоки)
  • масло — напівсинтетика – це означає, що воно дуже доступне за ціною для покупця, і має хороші експлуатаційні показники, набагато вищі, ніж у мінеральних олій. Забезпечує оптимальне співвідношення в'язкості до температури. Майте на увазі, що під час запуску двигуна потрібен час, щоб масло розподілилося по деталях. У цей час двигун працює кілька секунд у режимі «олійного голодування» деталей, і вам важливо скоротити цей час до мінімуму. Через це вибирайте масло САДКО, де в'язкість ідеальна для наших двигунів.
  • відсутність корозійного впливу на деталі та надання мінімальної дії на деталі прокладок двигуна

Купити моторне масло Sadko для 4-тактних двигунів — забезпечити довговічну роботу для садової техніки. В іншому випадку ви можете просто зруйнувати двигун, додаючи неякісні аналоги, або масла, які не підходять за своїми якостями в'язкості або плинності для подібної техніки.

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Олія всесезонна 10W30 для 4-х тактних двигунів, 1 л. - Sadko
169.00 грн.

Варіанти доставки (Детальніше)

   Нова Пошта (доставка у відділення або кур'єром)

   Укрпошта (доставка стандарт або експрес)

   ROZETKA Delivery (безкоштовно від 1000 грн.)

   Delivery