Капелюх діаметром до 10см. Округла із плоскозагнутим краєм та залишками приватного покривала на ньому. Забарвлення коливається від майже білуватий до насичено-коричневого або дерев'янисто-коричневого. Поверхня гладка, в середині глянсова або радіально-волокниста до ясно вираженої лускатості. Пластинки вільні, часті, тонкі, спочатку рожево-сірі, потім темно-коричневі, з фіолетовим відтінком. Ніжка 6-20 см довжини, 3-6 см товщини, гладка, циліндрична, вщент звужена, порожня або щільна, під капелюшком червонувата з кільцем. М'якуш білий, щільний, соковитий, на зламі рожевий або червоніє, з кислуватим грибним запахом і смаком. Їстівний гриб. Смак приємний грибний, солодкуватий. Вживається у свіжому та маринованому вигляді, можна смажити, варити, придатний для сушіння. Окрім чудового смаку, ці гриби можуть запропонувати нам і величезну кількість корисних речовин. Велику увагу грибівників привертає цей гриб - печериця садова. Дуже хороший для вирощування на присадибних ділянках, садах, на городах. Також непогано почувається в приміщеннях. Головне – якісний міцелій!
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.