Шампіньйон королівський, лат. Agaricus bisporus - коричнева форма Agaricus bisporus. Цей негібридний штам культивується понад 30 років і користується особливим попитом серед грибників-початківців, оскільки відносно невибагливий до якості компосту та повітряного середовища.
Від більш поширеного двоспорового печериці. білої рози відрізняється кольором капелюшка і більш насиченим грибним смаком та ароматом. Багато хто віддає перевагу саме цьому різновиду печериці, прирівнюючи його за смаковими якостями до білого гриба. Постійне вживання печериць знижує ризик виникнення інфаркту та запобігає появі атеросклерозу, покращує пам'ять, активізує розумову діяльність, допомагає уникнути мігрені та головного болю. Капелюшок коричневий, гладкий, іноді лускатий, діаметром 5-10 см, спочатку округлий, з віком стає більш плоским. Пластинки білі або рожеві, пізніше темніють. Ніжка рівна, щільна. У молодих печериць краю капелюшки з'єднані з ніжкою суцільним білим покривалом, яке пізніше відривається, утворюючи на ніжці суцільне кругле кільце. М'якуш білий, з яскраво-вираженим грибним смаком. Печериці сушать, заморожують, готують ароматні супи, гарніри та соуси.
З міцелію гарної якості обов'язково вийде чудовий результат.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.