Міцелій Глива білий ельф (Рleurotus cystidiosus), 120 г

Все
Опис
Купують разом
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 2100-000007114
Відгуки: 0
93.00 грн.
Немає в наявності
Опис

Вешенка Білий ельф, лат. Рleurotus cystidiosus.

Капелюшок 10-16 см, часто лускатий, від блідо-жовтого до світло-білого, часто з хвилястим краєм. Платівки середньої частоти, широкі, радіально-віроподібні з нерівним краєм, блідо-жовті. Ніжка довга, 3-5 см, тверда, біла.

Глива - смачний їстівний гриб, справжня знахідка для будь-якого кулінара, для будь-якої домашньої господині. Саме приготування з гливи перших або других страв займає 15-20 хвилин. Глива можна варити, гасити, смажити, солити, маринувати, квасити, сушити і тд. Страви з гливи за будь-якого способу приготування зберігають яскраво виражений грибний смак і аромат, а також корисні властивості. Росте дуже добре, як і будь-який вид глив. Головне, купити здоровий якісний міцелій.

Міцелій дереворуйнівних грибів є в наявності двох видів:

1. Міцелій (грибниця) живий свіжий первинний зерновий в упаковці прозорий блістер/зіпер розміром 8х12х3см та вагою 120-150 грам (залежно від вологості навколишнього середовища; адже він живий, розвивається, дихає, набирає та втрачає вологість). Термін зберігання 6 міс. при температурі +2+6°С чи 1 міс при температурі до +23°З попадання прямих сонячних променів. 10-14 днів витримує вищу температуру, якщо упаковки щільно не стикаються друг з одним.

2. Міцелій (грибниця) біологічно висушений первинний зерновий 100г в упаковці прозорий блістер/зіпер розміром 8х12х3см. Термін зберігання не обмежений.

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Міцелій Глива білий ельф (Рleurotus cystidiosus), 120 г
93.00 грн.

Варіанти доставки (Детальніше)

   Нова Пошта (доставка у відділення або кур'єром)

   Укрпошта (доставка стандарт або експрес)

   ROZETKA Delivery (безкоштовно від 1000 грн.)

   Delivery