Технічна стиглість настає через 80-90 днів. У їжу використовують зерно качанів у фазі молочної стиглості, коли воно має ніжну консистенцію, приємний смак і містить у собі велику кількість цукрів, каротину та в невеликій кількості вітаміни В1, В2 та РР. Широко застосовують у консервній промисловості, а також для заморожування.
Сіють у першій декаді травня, коли ґрунт прогрівається до +10 °С. Норма висіву 2,5-3 г на 1 м2, глибина загортання - 8 см, спосіб посіву широкорядний. Віддає перевагу легким досить родючим грунтам. Відрізняється високою віддачею врожаю на полив та підживлення.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.