Сорт столового та консервного призначення. Технічна стиглість настає через 68-70 днів. Урожайність качанів технічної стиглості - 110 ц/га. Рослина середньоросла. Качан слабо конусоподібний, довжиною 16-20 см, масою 180 г. Смакові якості свіжовиварених качанів високі. У їжу використовують зерно кочанів у фазі молочної стиглості, коли воно має ніжну консистенцію, приємний смак і містить у собі велику кількість цукру, каротину та у невеликій кількості вітаміни В1, В2 та РР.
Сіють у першій декаді травня, коли ґрунт прогріється до +10оС. Норма висіву 2,5-3 г на 1 м2, глибина загортання 6-8 см, спосіб сівби широкорядний. Віддає перевагу легким досить родючим грунтам.
При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 5 років.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.