Капуста Пак Чой близька до пекінської але набагато соковитіше, пікантніша і гостріше за смаком. Рослина утворює прямостоячу компактну розетку листя діаметром до 35 см. Листя на товстих соковитих черешках, гладке або пухирчасте, приємного зеленого кольору. Вона дуже багата на вітаміни: С – до 130 мг%, Р – до 180 мг%, каротин – до 2 мг%; містить до 90 мг% хлорофілу, а також солі калію, фосфору, магнію. Але головна її цінність – високий вміст лізину – незамінної для людського організму амінокислоти.
У порівнянні з пекінською капустою ця культура більш зимостійка. Вирощують безрозсадним способом. Висівають рядами з відстанню 30 см. Сходи з'являються на 7-10-й день. У фазі першого справжнього листка рослини проріджують у рядку на 15-20 см. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 5 років.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.