У звʼязку з сезонним навантаженням, відправка товару відбувається протягом 1 - 4 робочих днів     Детальніше

ГЛОБАЛ гель від тарганів 40 г

Все
Опис
Характеристики
Купують разом
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 1509-000004929
Бренд: !NoName
Відгуки: 0
38.00 грн.
В наявності
Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Виробник
Інші
Тип
Препарати проти побутових комах
Призначення
Від тарганів, молі, мурах
Препаративна форма
Гель
Опис

Ефективний засіб від тарганів та мурах. Зникнення комах починається вже за кілька годин після контакту з гелем. Препарат Global пролонгованої дії. Ефективний і безпечний!

Ефективна приманка, з'їдаючи яку, комахи гинуть самі і смертельно заражають родичів. Легко видаляється з поверхні, не залишаючи слідів. Засіб від тарганів Global діє протягом тривалого періоду часу.

Подвійна сила. Дві діючі речовини множать активність препарату. Загибель комах настає через 2-3 години після контакту з гелем. Нанесіть гель невеликими краплями з інтервалом 10-20 см у місцях проживання комах. Рекомендується наносити засіб на невеликі підкладки (папір, пластик) з подальшим розміщенням їх у місцях скупчення та пересування тарганів та мурах. Дозування засобу можна збільшити у разі великої кількості комах. Полімерний контейнер після використання закрийте ковпачком. Одного пакування достатньо для обробки приміщення площею до 50 кв.м.

Характеристики
Загальні
Виробник
Інші
Тип
Препарати проти побутових комах
Призначення
Від тарганів, молі, мурах
Особливості
Препаративна форма
Гель
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

ГЛОБАЛ гель від тарганів 40 г
38.00 грн.

Варіанти товару

Найменування manufacturer Тип Призначення Препаративна форма Ціна
ГЛОБАЛ гель від тарганів 40 г ГЛОБАЛ гель від тарганів 40 г !NoName Препарати проти побутових комах Від тарганів, молі, мурах Гель 38.00 грн.
РУБІТ (Зіндан) гель від тарганів 30 г РУБІТ (Зіндан) гель від тарганів 30 г !NoName Препарати проти побутових комах Від тарганів, молі, мурах Гель 29.90 грн.
Тарацид гель від тарганів та мурах 30 г Тарацид гель від тарганів та мурах 30 г !NoName Препарати проти побутових комах Від тарганів, молі, мурах Гель 19.60 грн.
Комбат 30 г Комбат 30 г !NoName Препарати проти побутових комах Від тарганів, молі, мурах Гель 38.00 грн.
ЧИСТИЙ ДІМ гель від тарганів та мурах 20 мл - ТехноЕкспорт ЧИСТИЙ ДІМ гель від тарганів та мурах 20 мл - ТехноЕкспорт !NoName Препарати проти побутових комах Від тарганів, молі, мурах Гель 21.90 грн.