У звʼязку з сезонним навантаженням, відправка товару відбувається протягом 1 - 4 робочих днів     Детальніше

Дощувач осцилюючий AquaZoom S - Gardena

Все
Опис
Пов'язані категорії
Купують разом
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 221-000023213
Бренд: Gardena
Відгуки: 0
1 984.00 грн.

Бонуси нараховуються зареєстрованим користувачам, при купівлі через корзину сайту.

1 бонус = 1 грн.

Бонуси активуються на 15-й день з моменту отримання замовлення, після чого ними можна сплатити до 20% від вартості наступного замовлення.

Баланс можна перевірити в особистому кабінеті в розділі «Бонусні бали».

Бонусні бали: 50
В наявності
Купити в 1 клік:
Опис

Дощувач осцилюючий Gardena AquaZoom S ідеально підійде для рівномірного поливу та зрошення невеликих прямокутних і квадратних ділянок Вашого саду або газону, а також городу площею від 9 до 150 м² за умови відповідного тиску води. Дальність регулюється від 3 до 15 метрів та ширина від 3 до 10 метрів.

Дощувачі осцилюючі Gardena AquaZoom S відрізняються запірним краном на корпусі, що регулює потік води, а також своєю надійністю і якістю поливу прямокутних і квадратних ділянок без утворення калюж, безступінчастим регулюванням дальності та ширини поливу. За цю функцію відповідає механізм налаштування діапазону поливу у штуцера подачі води. Відповідно, за допомогою його можна налаштувати дальність поливу в межах від 3 до 15 метрів, але ці показники можуть бути меншими та налаштовані під Ваші вимоги, адже так само залежать від тиску подачі води та регулювання кількості подачі води.

Високоякісні форсунки з м'якого пластику встановлені на даному дощувачі, підкреслюють надійність і довговічність. Всього на дощувачі AquaZoom S встановлено 13 шт.

Дощувачі AquaZoom S легко встановлюються і не вимагають додаткового кріплення їх на поверхні або газоні. Достатньо поставити на потрібній площі зрошення і приєднати його до садового шлангу за допомогою швидкознімного конектора.

На вході, де йде підключення через штуцер вже встановлений фільтр з нержавіючої сталі, сітковий для дрібного очищення, але якщо у Вас вода слабо забруднена і береться зі ставка або іншого джерела, рекомендується встановити додатково фільтр для запобігання сильному забрудненню форсунок та виходу з ладу механізму кочення. На іншій стороні корпусу дощувача знаходиться голка із пластику для прочищення всіх розпорошених форсунок. Так само відкрутивши і діставши голку, Ви зможете злити всю воду, що залишилася з дощувачів, для запобігання замерзанню або для подальшого зберігання при невикористанні.

Усі дощувачі Gardena можна використовувати з таймерами поливу, які встановлюються перед подачею води та полегшать Вам процес поливу та збережуть час.

Для поливу високих рослин або кущів його можна встановити на будь-яку поверхню, штатив або інший саморобний пристрій.

Характеристики

  • Площа поливу: від 9 до 150 м²
  • Сектор поливу: від 0 до 180º
  • Дальність поливу: 3-15 м
  • Ширина поливу: 3-10 м
  • Регулювання ширини поливу
  • Регулювання дальності поливу
  • Регулювання витрати води
  • Форсунки з м'якого пластику
  • Знімний фільтр з нержавіючої сталі
  • Матеріал: алюмінієва трубка, пластик
  • Кріплення дощувача: наземний/штатив
  • Бренд: Німеччина
  • Завод виробник Німеччина

Виробник залишає за собою право вносити зміни в конструкцію, дизайн та комплектація виробу без попереднього повідомлення.

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Дощувач осцилюючий AquaZoom S - Gardena
1 984.00 грн.