У звʼязку з сезонним навантаженням, відправка товару відбувається протягом 1 - 4 робочих днів     Детальніше

Добриво кристалічне "Чистий Лист" для помідорів та перцю, 300 г

Все
Опис
Характеристики
Купують разом
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 401-000007012
Бренд: !NoName
Відгуки: 0
55.00 грн.
18 або більше 49.90 грн.
В наявності
Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Тип
Мінеральні добрива
Призначення
Для помідорів та перцю
Опис

Застосування продукції ТМ «Чистий Лист» - найкращий спосіб підтримки родючості ґрунту. Добриво забезпечує повноцінне харчування для рослин і може бути використане в будь-якій системі поливу (крапельне зрошення, дощування, гідропоніка тощо). Підвищує врожайність та якість овочевої продукції (розмір, форму, колір плодів). Покращує смакові якості плодоовочевої продукції, підвищує вміст корисних речовин. Забезпечує рослину повноцінним харчуванням, компенсує дефіцит макро та мікроелементів. Стимулює швидке, пропорційне зростання, ранній початок плодоношення. Відмінно поєднується з органічними добривами. Запобігає опаданню бутонів, квіток зав'язей. Підвищує опірність до хвороб, несприятливих погодних умов. «Чистий Лист» знімає стреси від впливу гербіцидів та несприятливих погодних умов, підвищує опір рослин хворобам, що призводить до збільшення врожаю в 1,5-2 рази.

Переваги добрива «Чистий Лист»: 

  • Висока якість плодів та квітів;
  • Рання та високоякісна продукція завдяки збалансованому складу NPK;
  • Відсутність хлорозу завдяки наявності заліза та магнію;
  • Повна розчинність навіть у холодній воді;
  • Компенсує дефіцит макро- та мікроелементів;
  • Ефективність та простота застосування;
  • Сумісно з пестицидами та іншими добривами.
Характеристики
Загальні
Тип
Мінеральні добрива
Призначення
Для помідорів та перцю
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Добриво кристалічне "Чистий Лист" для помідорів та перцю, 300 г
55.00 грн.

Варіанти товару

Найменування Тип Призначення Ціна
Добриво кристалічне "Чистий Лист" для помідорів та перцю, 300 г Добриво кристалічне "Чистий Лист" для помідорів та перцю, 300 г Мінеральні добрива Для помідорів та перцю 55.00 грн.
Добриво кристалічне "Чистий Лист" для огірків та кабачків, 300 г Добриво кристалічне "Чистий Лист" для огірків та кабачків, 300 г Мінеральні добрива Для огірків та кабачків 55.00 грн.
Добриво кристалічне "Чистий Лист" для саду та городу, 300 г Добриво кристалічне "Чистий Лист" для саду та городу, 300 г Мінеральні добрива Універсальне 55.00 грн.
Добриво кристалічне "Чистий Лист" для полуниці, 300 г Добриво кристалічне "Чистий Лист" для полуниці, 300 г Мінеральні добрива Для полуниці 55.00 грн.
Добриво кристалічне "Чистий Лист" для хризантем, 300 г Добриво кристалічне "Чистий Лист" для хризантем, 300 г Мінеральні добрива Для хризантем 55.00 грн.
Добриво кристалічне "Чистий Лист" для баштану, 300 г Добриво кристалічне "Чистий Лист" для баштану, 300 г Мінеральні добрива Для баштанових 55.00 грн.
Добриво кристалічне "Чистий Лист" для Винограду, 300 г Добриво кристалічне "Чистий Лист" для Винограду, 300 г Мінеральні добрива Для винограду 55.00 грн.
Добриво кристалічне "Чистий Лист" для капусти, 300 г Добриво кристалічне "Чистий Лист" для капусти, 300 г Мінеральні добрива Для капусти 55.00 грн.
Добриво кристалічне "Чистий Лист" для Коренеплодів, 300 г Добриво кристалічне "Чистий Лист" для Коренеплодів, 300 г Мінеральні добрива Для коренеплодів 55.00 грн.
Добриво кристалічне "Чистий Лист" для розсади, 300 г Добриво кристалічне "Чистий Лист" для розсади, 300 г Мінеральні добрива Для розсади 55.00 грн.