Демпферна стрічка EXTRA, шир. 16,5 см, товщ. 8 мм, довж. 50 м

Все
Опис
Характеристики
Купують разом
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 3706-000034320
Бренд: TEPLOIZOL
Відгуки: 0
17.00 грн.
В наявності
Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Вид
Демпферна стрічка
Товщина, мм
8
Країна походження
Україна
Країна реєстрації бренду
Україна
Опис

Демпферна стрічка EXTRA підвищеної щільності. Розмір: ширина 16,5 см, товщина 8 мм, довжина 50 м.

Демпферну стрічку застосовують в конструкції теплої підлоги в якості компенсатора при тепловому розширенні бетонної стяжки. У деяких випадках її використовують в будівництві як ізолятор або ущільнювач. Стрічка укладається по периметру стін. При наявності колон - і навколо них. 

Демпферна стрічка виготовлена зі спіненого поліетилену. З одного боку у неї захисний фартух, у якого подвійне призначення. Він захищає стрічку від агресивного бетону, і в той же час закриває щілини між стрічкою і теплоізоляцією. Виходячи з властивостей поліетилену, з якого вона виготовлена, така стрічка не боїться впливу сонячних променів і добре працює в широкому температурному діапазоні. Вона майже не вбирає вологу, погано проводить тепло і є хорошим звукоізолятором. Демпферна стрічка запобігає втраті тепла на стику між бетонною стяжкою і стінами кімнати. 

Стрічка укладається на висоту, на 2 - 3 см більше планованої висоти бетонної стяжки. Надлишки видаляються після укладання керамічної плитки або іншого підлогового покриття.
В процесі виготовлення теплої підлоги не обійтися без такого матеріалу, як демпферна стрічка - спеціальний наповнювач для щілин. Функції, які виконує даний матеріал, не зводяться тільки до ущільнення конструкцій. Ця стрічка здатна зупиняти негативний вплив тепла і вологи на будівельні матеріали, що значно підвищує як надійність конструкцій, так і термін їх експлуатації. Також така стрічка є відмінним звукоізоляційним матеріалом - її використання допоможе захистити приміщення від зайвого шуму, що теж важливо, особливо в житлових будинках.

Характеристики
Загальні
Вид
Демпферна стрічка
Товщина, мм
8
Країна походження
Україна
Країна реєстрації бренду
Україна
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Демпферна стрічка EXTRA, шир. 16,5 см, товщ. 8 мм, довж. 50 м
17.00 грн.

Варіанти доставки (Детальніше)

   Нова Пошта (доставка у відділення або кур'єром)

   Укрпошта (доставка стандарт або експрес)

   ROZETKA Delivery (безкоштовно від 1000 грн.)

   Delivery

Варіанти товару

Найменування Вид Товщина, мм Ціна
Демпферна стрічка EXTRA, шир. 16,5 см, товщ. 8 мм, довж. 50 м Демпферна стрічка EXTRA, шир. 16,5 см, товщ. 8 мм, довж. 50 м Демпферна стрічка 8 17.00 грн.
Демпферна стрічка товщ. 7 мм, шир. 16,5 см, довж. 50 м Демпферна стрічка товщ. 7 мм, шир. 16,5 см, довж. 50 м Демпферна стрічка 7 10.00 грн.
Демпферна стрічка товщ. 5 мм, шир. 16,5 см, довж. 50 м Демпферна стрічка товщ. 5 мм, шир. 16,5 см, довж. 50 м Демпферна стрічка 5 8.00 грн.