У звʼязку з сезонним навантаженням, відправка товару відбувається протягом 1 - 4 робочих днів     Детальніше

Чистопол 100 мл - Презенс Технолоджі

Все
Опис
Характеристики
Купують разом
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 1501-000014438
Відгуки: 0
37.00 грн.
Немає в наявності
Характеристики: (Дивитись усі)
Виробник
Інші
Тип
Гербіциди
Призначення
Від бур'янів
Препаративна форма
Концентрат
Опис

Гербіцид системної дії від усіх видів однорічних і багаторічних бур'янів, чагарників.

Виробник: Презенс Технолоджі
Діюча речовина: ізопропіламінна сіль гліфосату 480 г/л + кислотному еквіваленті 360 г/л.
Форма препарату: концентрат
Упаковка: 100 мл
Норма витрати препарату: 30-60 мл на 3-5 л води, на 100 м2 Обприскування проводиться під час вегетації культури. Робочий розчин слід використовувати протягом кількох годин після приготування. З метою отримання максимальної ефективності необхідно забезпечити достатнє і рівномірне обприскування надземної частини рослин (бур'яни повинні бути у фазі росту!). Залежно від середньодобової температури, бур'яни гинуть за 7-14 днів. Відсутність дощу протягом 5 годин після обприскування - обов'язкова умова для отримання максимальних результатів. що надземна частина бур'янів загинула, їхня коренева система завжди гине повільніше. Як швидко загине коренева система - залежить від температури та вологості грунту. Бажано, щоб при внесенні препарату температура повітря була не нижче 12 °С і не вище +30 °С. Пожнивні залишки не спалювати, а забрати з поля. Якщо є час, а вологість орного шару ґрунту достатньо для проростання багаторічних бур'янів, то краще провести дискування ґрунту для стимуляції проростання кореневищ, які перебувають у стані спокою. Після рівномірного проростання багаторічних бур'янів провести обприскування препаратом Чистопол. Якщо після збирання попередника до проведення основного обробітку ґрунту часу на проведення дискування та очікування відростання бур'янів недостатньо, тоді як багаторічні бур'яни мають розвинену зелену надземну частину, дискування краще не робити. У період посухи дискування також краще не проводити перед внесенням гербіциду Чистопол, оскільки бур'яни відростають не повністю.

Якщо перед обприскуванням була спекотна суха погода, норму витрати препарату потрібно взяти трохи вище за середню, оскільки покривна тканина рослин потовщена.< /p>

Після застосування, основну обробку ґрунту проводити не раніше, ніж через 2 тижні після внесення препарату, оскільки повна загибель надземної частини багаторічних бур'янів ще не свідчить про повну загибель кореневої системи.

ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ
Не допускати випадкового потрапляння розчину на інші культури! Ручні роботи на посівах слід проводити не раніше ніж через 7 днів після обробки, а механізовані – через 4.

Характеристики
Загальні
Виробник
Інші
Тип
Гербіциди
Призначення
Від бур'янів
Особливості
Препаративна форма
Концентрат
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Чистопол 100 мл - Презенс Технолоджі
37.00 грн.

Варіанти товару

Найменування manufacturer Тип Призначення Препаративна форма Ціна
Тотал К р.к. (Раундап Макс) 500мл (калійна сіль гліфосату, 625 г/л) - ХімАгро Маркетинг Тотал К р.к. (Раундап Макс) 500мл (калійна сіль гліфосату, 625 г/л) - ХімАгро Маркетинг Гербіциди Від бур'янів Концентрат 348.00 грн.