Антимурав'їн 20 г - Агромаксі

Все
Опис
Характеристики
Купують разом
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 1509-000004917
Відгуки: 0
8.80 грн.
В наявності
Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Виробник
Інші
Тип
Препарати проти побутових комах
Призначення
Від тарганів, молі, мурах
Препаративна форма
Порошок
Опис

Порошок АНТИМУРАВ'ЇН - це ефективна і надійна приманка для мурах, яка знищує не тільки чорних мурах, а й ґрунтових мушок та грибних комариків, які затьмарюють ваш урожай своєю кількістю. Використовуючи порошок АНТИМУРАВИН для боротьби з мурахами та мошками, ви назавжди звільните свої сільськогосподарські угіддя та приватний сектор від вторгнення цієї природної напасті. АНТИМУРАВЬИН виготовлений з таких складових як інертний наповнювач, високоякісний хлорпірифос, цукор та привабник для комах. За допомогою цих компонентів, ви назавжди забудете про те, що на вашій ділянці колись існували мурашки-шкідники, адже АНТИМУРАВ'ЇН дозволяє позбутися цієї зарази та відчистити свою територію для себе, а не для мурах.

< strong>Антимурашин ПОРОШОК (20г)

Призначення препарату: приманка для боротьби з садовими мурахами на грядках і в теплицях, а також з ґрунтовими мушками та грибними комариками у сільськогосподарській та особистому підсобному господарстві у вигляді порошку.

Склад препарату: інертний наповнювач, хлорпірифос 0,3-0,5 г/кг (0,03-0,05%), цукор, привабник, барвник (E122, E132)

Характеристики
Загальні
Виробник
Інші
Тип
Препарати проти побутових комах
Призначення
Від тарганів, молі, мурах
Особливості
Препаративна форма
Порошок
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Антимурав'їн 20 г - Агромаксі
8.80 грн.

Варіанти товару

Найменування manufacturer Тип Призначення Препаративна форма Ціна
Антимурав'їн 20 г - Агромаксі Антимурав'їн 20 г - Агромаксі Препарати проти побутових комах Від тарганів, молі, мурах Порошок 8.80 грн.
ФАС-дубль від мурах 125 г ФАС-дубль від мурах 125 г !NoName Препарати проти побутових комах Від тарганів, молі, мурах Порошок 36.00 грн.
Ліквідатор пастка-хатинка для тарганів, Китай Ліквідатор пастка-хатинка для тарганів, Китай !NoName Препарати проти побутових комах Від тарганів, молі, мурах Інше 14.00 грн.
Таблетки від молі "М'ята" Таблетки від молі "М'ята" !NoName Препарати проти побутових комах Від тарганів, молі, мурах Таблетка 14.00 грн.
Таблетки від молі "Кедр" Таблетки від молі "Кедр" !NoName Препарати проти побутових комах Від тарганів, молі, мурах Таблетка 14.00 грн.
Таблетки від молі "Евкаліпт" Таблетки від молі "Евкаліпт" !NoName Препарати проти побутових комах Від тарганів, молі, мурах Таблетка 14.00 грн.
Таблетки від молі "Лаванда" Таблетки від молі "Лаванда" !NoName Препарати проти побутових комах Від тарганів, молі, мурах Таблетка 14.00 грн.
Тарацид гель від тарганів та мурах 30 г Тарацид гель від тарганів та мурах 30 г !NoName Препарати проти побутових комах Від тарганів, молі, мурах Гель 19.00 грн.
ДОМОВИЙ Прошка потр. удар гель від тарганів 30 г - Дезпром ДОМОВИЙ Прошка потр. удар гель від тарганів 30 г - Дезпром Дезпром Препарати проти побутових комах Від тарганів, молі, мурах Гель 20.00 грн.
ЧИСТИЙ ДІМ гель від тарганів та мурах 20 мл - ТехноЕкспорт ЧИСТИЙ ДІМ гель від тарганів та мурах 20 мл - ТехноЕкспорт !NoName Препарати проти побутових комах Від тарганів, молі, мурах Гель 21.00 грн.